miércoles, 3 de junio de 2009

** La Bella i la Bestia **




El musical es va estrenar el mes de febrer i amb tant sols dues setmanes es van vendre 50.000 entrades, però no m’estranya, aquest espectacle ha captivat el públic de Barcelona i de tot Catalunya es molta la gent que es desplaça a la capital Catalana per veure’l.

Tant si teniu nens a la família com si senzillament voleu gaudir d’un espectacle ple de llum, color, uns decorats magnífics, unes veus fantàstiques, una musicalitat perfecta, una obra que et transporta en tot moment a aquesta magnifica pel•lícula de Disney, no us l’heu de perdre, segurament voldreu repetir.


Cal recordar que la Bella y la Bestia esta considerat ja un clàssic modern, va començar a representar-se l’any 1994 i ha estat un dels espectacles de major permanència a Brodway.




Els crítics d’aquest espectacle diuen:

“Un espectáculo destinado a batir récords”César López Rossell. Crítico El periodico de Catalunya.

“Entretenida, escenográficamente espectacular y musicalmente brillante”Santiago Fondevila. Crítico La vanguardia.

“La magia del musical “La Bella y la Bestia” enamora Barcelona”La Vanguardia.

“En cuanto la Señora Potts entonó las primeras notas de 'Se oye una canción' fue como si la magia se hubiera esparcido en el teatro”.


Dit això, m'acomiado animant-vos a que aneu a veure aquest musical tant meravellós que fa sentir-te com a nens/es de nou per uns moments...



Arreveure....




1 comentario: